В Ужгороді нардепів Лабу та Тищенка не допустили в президію заходу за участю керманича посольства США

15 вересня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України відкрило центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді. На заході були присутні Крістіна Квін, тимчасово повірена у справах США в Україні (виконуча повноваження посла США), голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков,  керівник із розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації Мстислав Банік та голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров.

В президію заходу намагалися “прорватися” і народні депутати від партії “Слуга народу” Микола Тищенко та Михайло Лаба, але представники американської амбасади відмовили їм у цьому.

Цікаво, що Крістіна Квін публічно продемонструвала свою повагу до голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова, в кінці заходу тимчасово повірена у справах США в Україні сказала, що вона рада вдруге за сьогоднішній день  його бачити та спілкуватися з ним. Очевидці події стверджують, що голова Закарпатської облради Олексій Петров, у якого не зовсім дружні стосунки з Анатолієм Полосковим, під час цих слів відчував себе дуже напружено і некомфорно.

Раніше “Трибуна” повідомляла, що двогодинна зустріч голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова з тимчасово повіреною у справах США в Україні (виконуча повноваження посла США) Крістіною Квін засвідчила міцні позиції голови ОДА на владному олімпі.

Різке зростання політичної ваги Анатолія Полоскова, за яким десь там, далеко за горизонтом маячить фігура американського мільярдера Алекса Ровта, сподобається не всім, адже певні сили, руками голови Закарпатської облради Олексія Петрова руйнують президентську вертикаль влади, а ставка Петрова на співпрацю з ОПЗЖ  та загравання з політичним русинством становлять загрозу територіальну цілісності України.

У цій ситуації не на користь голови ОДА грає вроджена інтелігентність, небажання у певних ситуаціях жорстко “послати” подалі осіб, які втручаються у роботу виконавчої гілки влади. А це треба робити, бо дезорганізація управлінської вертикалі веде до хаосу та посилення антидержавних, антиукраїнських сил.

 

Голова Закарпатської облради Олексій Петров благословив переділ повноважень на користь ОПЗЖ, КМКС, “За Майбутнє” та балогівців (документ)

Опубліковано листа на основі якого Путін висловлює територіальні претензії на українське Закарпаття (документ)

Вслід за Путіним голова Закарпатської облради Петров згадав русинів окремо від українців

Лідер закарпатських русинів Данацко вдячний голові облради Петрову та поліції за підтримку (відео)

Презентація книги професора Магочі в Ужгороді супроводжувалася ксенофобськими висловлюваннями на адресу Великої Британії (відео)

 

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *