Закарпатський гурт “CON BRIO” презентував рок-версію “Думи” Тараса Шевченка (відео)


Ми завершили роботу над новим відеокліпом гурту CON BRIO Music band Академії культури і мистецтв під керівництвом Ігора Герасимова на пісню «ДУМИ» з участю студентів нашого вишу та за сприяння і всебічної підтримки з боку ректорки АКіМ Наталія Шетеля.
Наталія Ігорівна, до слова, й подала ідею зробити тематичний кліп до дня народження Кобзаря. Головна локація – гори, ліс, сучасні ритми, хореографія, авторська імпровізація, а артисти – наче серед хмар.
Керівник проєкту та аранжування – Ihor Gerasimov
Оператор та монтаж – Тіберій Шютів
Щира подяка всім причетним до створення проєкту:
викладачам хореографії АКіМ – заслуженим працівникам культури України Ірині Шевцовій та Михайлу Шютіву, Ужгородський замок, Краєзнавчий музей імені Тиводара Легоцького (в.о. директора музею Ольга Шумовська), Ужгородський Скансен (директор музею Василь Коцан), щира подяка нашим помічникам Паша Товтин, Bereczky Tamás.
Костюми, трембіта, кінь, давнє ритуальне дійство – усе, як слід.
Кадр за кадром. Окремі переписували по декілька разів аби вибрати якісніший. Якось під час короткого перепочинку Наталія Ігорівна сказала: “Так, ми будемо заморочуватись складними костюмами зі стрічками, намистами, прадідівськими звичаями, аби зацікавити молоде покоління до етнокультури та долі її творців. Бо хто, як не ми?!”.
Чудова практика колективної творчої роботи.
Усе вражаюче, драйвово.
Чіпляє…
Презентуємо!
Підписуємося на сторінку вокально-іструментального гурту CON BRIO Music band в Фейсбук та на ютуб-канал https://www.youtube.com/@conbriomusicband

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *