Куратором закарпатської команди на сепаратистському “чемпіонаті світу” в Лондоні був депутат Берегівської райради

Куратором команди із Закарпаття на футбольному турнірі невизнаних “держав”, у якому брали участь і “Л/ДНР”, є депутат Берегівської райради від Демократичної спілки угорців України (УМДС) Тіберій Феєш.
В той час, як свідомі націоналістичні сили України та Угорщини намагаються знайти спільні точки дотику, окремі політичні сили працюють на дестабілізацію і деструктив всередині європейських країн, у тому числі України.
Провокаційні антиукраїнські пікети, акції, скандали навколо мовного закону, проведення подібних турнірів, фінансування і покривання сепаратизму – усе це геополітичні ігри та розподіл зон політичного впливу.
Даний інцидент був перевіркою україноненависників на реакцію. Служби державної безпеки мають розібратися і протидіяти сепаратизму та розколу на території Закарпаття, доки край не повторив долю східних регіонів. Адже ситуацію загострюють свідомо і цілеспрямовано, а звичайне населення, котре мало розуміється в політиці, ведеться на “сарафанне радіо”.
Європейські нації, перебуваючи під загрозою зникнення, повинні співпрацювати проти ворожих намірів, а не дозволяти сіяти ворожнечу між собою – така наша позиція. А сепаратистські і шовіністичні персони не повинні знаходитись на наших територіях і тим більше займати посади у державних страктурах.
Повідомляє “Карпатська Січ”.

Раніше “Трибуна” повідомляла: Відомий закарпатський футболіст шокований тим, що його земляки беруть участь у “турнірі сепаратистів”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *