Жахлива ДТП на Виноградівщині (ФОТО)

26-річна жінка-водій автомобіля «Skoda Octavia», їдучи містом Виноградів, перетинаючи залізничний переїзд, не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106, який рухався попереду.

 

 

 

 

 

 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 61-річний пасажир автомобіля ВАЗ помер на місці пригоди, ще два пасажири та водій цього авто з травмами різного ступеню тяжкості доставлені до районної лікарні. Один з них у стані коми перебуває в реанімаційному відділенні.

 

 

 

 

 

 

На місці пригоди працюють інспектори ДАІ та оперативна група. Попередньо, причиною ДТП стало перевищення швидкості.

 

 ДТП

 

 

 

 

Шановні водії – цінуйте власне життя та оточуючих. Дотримуйтесь швидкісного режиму, який відповідає дорожній обстановці.

 

 Інформує УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Зі слів очевидців, за кермом автомобіля Skoda Octavia, який здійснив ДТП по вулиці Лейзмана у Виноградові, була працівник пункту пропуску «Вилок» Мукачівського прикордонного загону.

1 comment

Оля says:

Безсовісна п,яна тварь!! ПОзбавила життя двох чоловіків, так як хлопець,що перебував у комі також вже помер! Могли свідки аварії зробити самосуд над тією алкоголічкою і добити її,щоб подихала!! Є відео, на якому видно, яка вона П,ЯНА!! І це ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ! Та як не ганьба таким людям ходити по землі !! Та її оправдають, як оправдали прокурора,що не так давно вбив двох чоловіків з Підвиноградова, перебуваючи в стані жахливого сп,яніння!! Що це за держава??? Де справедливість??

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *