Закарпатські “еліти” зробили вигляд, що схилили голови перед “центром”

Про це пише Павло Федака – https://t.me/P_Fedaka/370

❗️Що означає єдність депутатського корпусу при голосуванні за відставку одного із заступників у Закарпатській облраді? (https://t.me/P_Fedaka/369)

Команда Микити декласувала команду Балоги в Закарпатській облраді

❗️Закарпатські еліти показали центру, що вони ручні (вірніше зробили вигляд , що є ручними). 

❗️У ролі керманича-пастуха виступає Віктор Микита, який є гарантом стійкості системи. ❗️Лояльність місцевих еліт забезпечується лояльністю до них органів держвлади та силових структур.

❗️Балога і надалі грає свою гру в опозицію до місцевої влади  (в реалії до всеукраїнської). 

❗️Рано чи пізно така тактика принесе успіх, ніяка влада не вічна, тим більш в Україні, де політична ситуація може розвернутися на 180 градусів дуже швидко. Ми дуже залежимо від наших західних партнерів, від того чи дадуть вони зброю і кошти залежить успішність нашого протистояння з рашистами.

❗️Позиції Балоги дуже ослабила втрата єдиного гравця екстра класу в його команді у обласній раді – Ірини Галай, першої українки, яка піднялася на Еверест та була медіаіконою політпроекту Команда Андрія Балоги. Але це не критично, поки в «кишені» є Мукачево.

❗️Голова обласної ради Володимир Чубірко покірно схилив голову перед Микитою, адже також проголосував за відставку своєї заступниці.

❗️Ясно, що це показна покірність, не хотілося бути відправленим у відставку. ❗️Але при зміні політичної кон’юктури Володимир Володимирович може знову зіграти роль самостійної фігури.

https://

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *