В Перечині виявили двох неповнолітніх повій

повіяВ області триває спецоперація «Нічне місто», в ході якої міліціонери виявляють повій, сутенерів і кубла розпусти.

 Так, минулої ночі правоохоронці виявили в одному з готелів Перечина двох неповнолітніх дівчат, які надавали послуги сексуального характеру чоловікам і  отримали за це кругленьку суму грошей.

 Дану подію внесено до Єдиного обліку Перечинського райвідділу міліції, проводиться перевірка. Правоохоронці наразі здійснюють необхідні перевірки з метою всебічного та об’єктивного з’ясування та встановлення всіх фактів даної справи.

 Протягом останнього часу все більшої гостроти та актуальності назагальнодержавному рівні набуває проблема секс-бізнесу в Україні.Правоохоронцями постійно проводяться відпрацювання готелів, нічних розважальних закладів, саун, банно-оздоровчих комплексів та інших місць проведення дозвілля, а також кільцевих доріг і вулиць, з метою викриттязлочинів зазначеної категорії.

 

Здійснюються також заходи по виявленню фактів виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів та творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, у тому числі за допомогою всесвітньої комп’ютерної мережі Інтернет.

 

Операція «Нічне місто» триває.

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській област

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *