В Мукачеві відбудеться благодійний бал-концерт в підтримку онкохворих дітей

Інформацією поділилася на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук” одна з організаторів благодійного балу Kateryna Legerda.

“Допомогти дітям дуже просто — варто лишень прийти на Благодійний бал-концерт! Серед учасників вперше будуть вальсувати діти із числа сиріт, танці на візках, відомі закарпатські співаки, хореографічні колективи, вокальні виконавці”, – йдеться у дописі.

В Мукачеві 12 травня відбудеться благодійний бал-концерт в підтримку онкохворих дітей, де буде підписано звернення до влади, яке стосується покращення умов лікування діток в онко-гематологічному відділенні Закарпатської Обласної дитячої лікарні.

І концерт буде чудовий!

Ви, так, саме Ви, маєте бути там: отримати задоволення від мистецтва та підписати звернення!!!
Про це Вас прохають діти, які прагнуть одужати.

Оргкомітет дуже просить розповсюдити в месенджери це повідомлення.
І хай всі-всі дітки будуть здоровими!!!

Усіх охочих запрошують допомогти онкохворим дітям!

Зважаючи на серйозність проблеми росту онкозахворювань у регіоні, його організатори звертаються до всіх небайдужих із проханням долучитися до збору необхідних грошей на лікування.

Всі ми розуміємо, що без матеріальної допомоги небайдужих добродіїв, спонсорів, меценатів, такі заходи важко втілити в реальність.

Тому просимо усіх охочих прийти сім’ями з дітьми на концерт добра і музики, співу і хореографії, неймовірного виконання відомих і талановитих учасників концерту, які створять феєрію справжнього свята!

Мета концерту благочинності:

  • Збір коштів на закупівлю медичного обладнання, медикаментів та препаратів на лікування онкохворих дітей, які лікуються в онкогематологічному відділенні Мукачівської обласної дитячої лікарні, витрати пов’язані з відправкою дітей та їх батьків в спеціалізовані центри, в т.ч. за кордоном.
  • Започаткувати реалізацію таких благочинних акцій в нашому місті на майбутнє

Наша мрія не тільки врятувати конкретних дітей з онкологічними захворюваннями, а й навчити українців подавати руку допомоги у біді, об’єднуватися заради добра і милосердя.

Звісно не можливо допомогти всім хворим дітям, але треба мати велике серце і бажання навчити кожного допомагати іншим, своїм конкретним прикладом полегшити життя хворим діткам та їх батькам.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *