Ужгородський психопат застосував до 13-річної дівчинки електрошокер

elektroshoker

Дівчину ледь не вбив амбал-хам, будучи, як кажуть, добряче напідпитку.

5-го червня близько 17-ї години біля міні-ринку, що на вулиці Гагаріна в обласному центрі, стався шокуючий інцидент, про який досі судачать і очевидці, і ті, хто вже про нього почув опісля.

А тепер детально.

13-річна Каріна, вийшовши з дому (мешкає за кілька метрів від ринку), зателефонувала по мобільному своєму товаришеві. Почувши «так», сказала, що чекає його. У відповідь почула чи то «зараз буду», чи то «зачекай», – про це вже говорять її подруги та мама. Каріна зачекала. На свою біду!..

І незчулася, як з крутого джипу чорного кольору вискочив амбал, накинувся на неї з електрошокером і почав гамселити. Далі – жахливе видовище. Очевидці розповідають, що шокером збив дівчинку з ніг на тротуар, почав копати в голову, живіт – де попало. Намотавши довгі коси на руку, бив, як кажуть «на смерть». Цим би і закінчилося, якби у джипі не сиділа дружина цього хама – психолог ЗОШ № 6 (її впізнали, бо багато дітей з мікрорайону вчиться у цій школі). Побачивши, як її благовірний вбиває підлітка, ця пані вискочила з машини і відтягла – відвернула від можливого і непоправного. А той пручався добити жертву…

Дівчину ледь не вбив амбал-хам, будучи, як кажуть, добряче напідпитку, а може і накурений. Якби на тверезу голову – такого жахливого видовища та тротуарі однієї з центральних вулиць міста, серед білого дня, та ще й поблизу ринку, де завше багато людей, не трапилося б. Озвірілий хам не став би погрожувати дівчинці пістолетом, який у нього в машині. Та, застосування для розправи над підлітком «шокера» і погроза пістолетом – це вже справа правоохоронців. Дівчина зараз у лікарні зі струсом мозку. Кажуть, що голова настільки побита, що вона втратила зір. Дай Боже, щоб обійшлося.

Бандюки розперезалися: не бояться ні законів, ні міліції, бо людське сумління, честь і гідність вони вимірюють виключно грошима. Цей бандючий хам також відкупиться: так думають і ті, хто мимоволі став свідком цього жахливого інциденту, а також усі інші, хто про це почув. У нас і мораль, і закон, і право «пасують» перед великими грішми. А що робити тим, у кого їх нема?!

Клара Контратович,

член Національної спілки журналістів

P.S. Мама Каріни написала заяву у міліцію, зняла побої. Чим усе закінчиться – це цікавить багатьох небайдужих, вважаючи, що бандити мають сидіти за ґратами, а не їздити на іномарках з шокерами та пістолетами. А психів – треба лікувати! Нормальна людина не побіжить вбивати підлітка за помилково набраний номер.

1 comment

1221 says:

А чого говорити різне, треба робити самосуд. І пофіг на ментів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *