У Закарпатській області з 24 по 27 лютого триватиме дксятий “Тиждень угорської кухні”.
За інформацією Закарпатської Угорської Туристичної Ради, яка є оганізатором заходу, метою є популяризація угорських традиційних страв серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.
У західно-європейських країнах така акція триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на період з четверга до неділі, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.
Акція на пропоноване меню із знижкою 25%, крім четверга, що припадає на 24 лютого, коли знижка має бути 50%.
“Угорська кухня – це одна із багатьох родзинок Закарпаття, такий скарб, який варто вберегти та передати їх нащадкам, тим самим збагачувати туристичний потенціал регіону”, – інформують організатори.
Відвідувачі можуть не тільки посмакувати традиційні страви під час тижня угорської кухні зі знижками, також є можливість взяти участь у розіграші цінних призів. Для участі чек отриманий в ресторані (з датою та назвою закладу) до 15 березня 2022р. необхідно доставити особисто або поштою на адресу: 90200 вул. Тимощука 6., м.Берегово, Закарпатська угорська туристична рада.
За подіями тижня угорської кухні можна слідкувати на порталах, www.kmtt.org та на фейсбуці Закарпатської угорської туристичної ради.