Categories Новини

На Закарпатті збройне формування Балоги очолить відставний генерал Куцин

куцинПро це “Трибуні” стало відомо з власних джерел.

Генерал-лейтенанта Михайла Куцина хочуть призначити командувачем незаконного збройного формування утвореного розпорядженням голови Закарпатської ОДА. Минулий тиждень Куцин провів на Закарпатті консультуючись з родиною Віктора Балоги. Раніше “Трибуна” повідомляла, що На Закарпатті готують приватну армію Балоги.

Михайло Куцин, якого свого часу в.о. президента Олександр Турчинов призначив начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України засвітився в корупційному скандалі.

Стаття телеканалу ZIK, яка стосується Куцина, перемогла у конкурсі журналістських розслідувань, організованому “Українською правдою” у 2011 році.

Журналісти з’ясували, що Куцин покращив свої житлові умови за рахунок службового будинку для прийому делегацій, який знаходиться в Брюховичах, на Львівщині.

Кілька років тому приміщення – чотирьохкімнатна квартира, а фактично цілий будинок – втратило статус службового.

За словами мешканців сусідніх будинків, на час проведення розслідування Куцин жив там з дружиною та дорослою донькою. Біля будинку був припаркований автопарк ціною в 130 тисяч доларів.

Проживав у службовому будинку профілакторію разом з сім’єю з 2006 року. Утім за п’ять днів(!) до призначення його на посаду заступника міністра, тобто 26 березня 2010 року, міністр оборони Михайло Єжель дозволив виключити Куцину з числа службових квартиру N1 в одноквартирному будинку N1 по вул. Смолистій-Незалежності України (тепер Запашна) в смт. Брюховичі.

За інформацією військової прокуратури Західного регіону стало відомо, що житло на Смолистій-Незалежності України надали Куцину для постійного проживання як військовослужбовцю, що прослужив у Збройних Силах більше 25 років.

Вказане майно знаходилось на землях оборони, однак з відчуженням будинку всупереч закону змінили і правовий статус земельної ділянки – її також передали у приватну власність.

Куцин проживав у профілакторії, незважаючи на те, що у 2005 році йому безкоштовно виділили трьохкімнатну квартиру у Рівному.

Цю квартиру, за даними військової прокуратури, Куцин приватизував на ім’я своєї тещі, яка потім подарувала її своїй онуці, тобто доньці Куцина – Євгенії.

А через рік після отримання квартири у Рівному, військовий знову став на квартирний облік – у Львівському гарнізоні. Як пише Куцин у зверненні до міністра, він був у списках на першочергове отримання житла з 2006 року.

Утім, це ще не вся нерухомість військовослужбовця.

За даними військової прокуратури, коли два роки (1994 -1996 рр.) він служив у Рава-Руській на Львівщині, то отримав трьохкімнатне помешкання по вулиці Грушевського, яке також приватизував.

Тож, отримання цих двох трикімнатних квартир не завадило “безквартирному” генералу отримати ще й будинок. Про це інформує Українська правда.

угода губаль Структура армії балоги Губаль розпорядження армія

 

1 comment

Сектор А says:

Най іде нахуй рахом з Балогами!!!!!!!!!!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *