На Закарпатті затримали декілька груп нелегалів з різних країн світу

нелегалиНещодавно прикордонники Чопського загону затримали групу незаконних мігрантів з південно-східної Азії. На заваді «гостям» з далекого Сходу стали охоронці кордону відділу прикордонної служби «Саловка».

Отримавши випереджувальну інформацію від місцевих жителів про можливе переховування нелегальних мігрантів в покинутому приміщенні нежитлового будинку, прикордонники виявили поблизу державного кордону трьох осіб. Як з’ясувалося згодом, двоє з них є громадянами Бангладеш, один – громадянином Шрі-Ланки.

У результаті проведення подальших заходів, направлених на встановлення осіб, причетних до спроби переправлення вищевказаних громадян на ділянці відділу «Саловка», прикордонники спільно зі співробітниками МВС України в Закарпатській області встановили місце їх попереднього знаходження, яким виявилось помешкання в місті Ужгород. Перевіривши його, правоохоронці виявили ще чотирьох громадян В’єтнаму без документів.

Також учора вночі на підступах до кордону правоохоронці відділу «Горонглаб» Мукачівського загону затримали 5 громадян Грузії. Громадяни йшли в обхід пунктів пропуску та мали намір потрапити до країн Євросоюзу. Порушників державного кордону доставлено до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів.

Держприкордонслужба України

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *