На Міжгірщині відновили шляхове сполучення з п’ятьма присілками

Минулої суботи в рамках осіннього місячника саночистки і благоустрою населених пунктів Міжгірщини проведено капремонт мосту в урочищі Канчівський, що на території Син.-Полянської сільської ради.

міжгірщина
Так сталося, що від сирості дерев’яні мостини почали руйнуватись і під тягарем великовантажних машин провалились у річку. За цього п’ять присілків були відрізаними від головної дороги і центру Синевирської Поляни. Тому сільський голова Юрій Горват за домовленості з директором НПП “Синевир” Миколою Дербаком організували суботник, у ході якого й проведено капремонт шляхопроводу довжиною 12 м і шириною 5 м, а також впорядковано з обидвох сторін дорожне полотно.
Приємно відзначити, що активну участь у ремонті моста взяли, зокрема, Юрій Горват, Микола Дербак, знаний на Тереблянщині природоохоронець Іван Маркович, депутат сільської ради Федір Калинич, механізатори Степан Руснак, Юрій Рошко, Василь Гречин, а також жителі ряду присілків. В цей день добротне сполучення з ними налагоджено буквально за лічені години.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *