Концерт та благодійна ярмарка в Драмтеатрі Мукачева

Акустичний гурт «Lion On A Spaceship» та тернопільський співак Степан Горбик проведуть благодійний концерт на підтримку онкохворого хлопчика Василя Легача.

 Концерт відбудеться наступного понеділка, 18-го листопада, о 18:30 в Мукачівському Драмтеатрі.

 Протягом вечора Степан Горбик презентує свій міні-альбом “Цукерковий смак”. На підтримку цього альбому Горбик відправився у всеукраїнське турне: 14 міст, серед яких і Мукачево. Степан співає власні пісні в супроводі акустичної гітари. За словами організаторів заходу, пісні Степана є дуже щирими та місцями дуже веселими, з часткою іронії. Організатори запевняють, що слухачі ще довго будуть наспівувати його твори в голові.

 Концерт є безкоштовним та чекає всіх містян. Під час вечора в Драматичному театрі відбудеться ярмарок ручних виробів ( Hand-made ), кошти з якої підуть на лікування онкохворого Василя Легача. 

 Василь Легач – хлопчик 12-ти років з села Забрідь Хустського району, якому поставили діагноз «Гострий лімфобластний лейкоз». Після двох років обстежень лікарі дійшли до висновку, що вилікувати Василя в Україні неможливо, адже він потребує трансплантації кісткового мозку від нерідного донора. Збором коштів для лікування за кордоном, що коштує понад 100 тис.доларів, займається сім‘я Легачів, благодійний фонд “Ціль Щасливе Дитинство” та багато волонтерів краю.

  Подія концерту у Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/2353862408072782/?active_tab=about

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *