Хвора на рак жінка тиждень ночувала під дверима Мукачівської лікарні (відео)

Про дикий випадок повідомляє Народна Рада Мукачева.

Зачерствілі душі!

Майже тиждень молода жінка спить на сходах адмінбудівлі ЦРЛ по вул.Пирогова.

Сьогодні громадяни, які прямували на парковку біля ЦРЛ виявили непритомну молоду жінку, яка спала прямо на сходах, просто неба. За іронією долі, в той час біля лікарні знаходилися волонтери, які з іншими громадянами повідомили представнику Управління муніципальної інспекції Мукачево Василю Кохану, який ніс службу біля карантинного намету при вході в ЦРЛ про побачене жахіття!
Слід відмітити, що інспектор Кохан ( за що йому подяка!) миттєво відреагував і прийшов разом з громадянами до місця, де лежала жінка на сходах лікарні з тильної сторони, викликав відразу швидку допомогу і наряд патрульної поліції.

Як стало відомо від працівниць сусідніх магазинів, що жінка вже тиждень живе на сходах.
Цікаво, що саме біля сходів, знаходиться службова пароковка лікарів ЦРЛ, які щодня проходять на роботу повз неприємного видовища на території ЦРЛ. Невже у жоден з лікарів, які давали клятву Гіппократа, не звернули увагу, що на сходах спить на ковдрі людина, жива істота? Не виникло в жодного переконатися чи та людина жива чи мертва, навіть якщо вона бомж?
Де ваша совість, невже ні в кого не здригнулося серце, невже ні в кого не піднялася рука подзвонити на швидку чи у поліцію?
Сьогодні собакам дають притулок, а тут людина порозі лікарні і така черствість з боку тих, хто мав першим зреагувати…
На превеликий жаль, на питання до лікаря який виїжджав з парковки на власному авто, чому він не відреагував, на шо він відповів, а що вони можуть зробити, ідіть у міськвиконком і там жалійтеся! Як виявилося то був лікар Піпаш Б.

І на останок, хто повинен приймати міри в подібних ситуаціях, чи швидка допомога, поліція чи УПСЗН?
Коли запрацює врешті решт в Мукачеві відповідна установа, де повинні надати першу допомогу людині, яка опинилася на вулиці просто неба? Тобі Територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Мукачівської ОТГ ?
Байдужість, небажання прийти на допомогу, бездушнсть наших громадян вражають!

Окрема подяка за людяність інспекторам Патрульна поліція Закарпатської області (інспектор Ерік Євгенович),які разом з інспекторам Василем Коханом та спільними зусиллями небайдужих громадян і волонтерів, жінку таки забрала швидка допомога.

Будемо чекати на подальші події.

Опубликовано Народна Рада Мукачева Вторник, 26 мая 2020 г.

Опубликовано Народна Рада Мукачева Вторник, 26 мая 2020 г.

Опубликовано Народна Рада Мукачева Вторник, 26 мая 2020 г.

Опубликовано Народна Рада Мукачева Вторник, 26 мая 2020 г.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *