Керівник Закарпатської ОДА розставив на ключові посади “не бідних” людей

губальСьогодні на спільній прес-конференції з головою обласної ради Іваном Балогою голова Закарпатської ОДА Василь Губаль (якого після  призначення головою ОДА “підвіз” до її стін сам І.Балога на своєму елітному авто) назвав прізвища тих, хто займе ключові посади.

Перший заступник буде з обласного центру – депутат від ЄЦ Володимир Чубірко.

Заступником буде мукачівський Ростислав Федів, який під час балогівського керівництва в області очолював структуру, яка керувала протипаводковими роботами і освоювала виділені на це державні кошти.

Михайло Гайдур, який був заступником в обласній екології, розглядається на посаду керівника апарату.

Замість Віктора Лукечі, який очолював департамент житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури буде Валентин Пригара, повідомляє 7dniv.info.

Начальником обласної медицини повернеться Василь Скрип, який пішов із цієї посади керувати ОТМО “Фтизіатрія”, а освіти – Михайло Мотильчак, який уже теж очолював обласне управління за часів головування в ОДА людей Балоги.

Начальником управління соцзахисту буде депутат облради, представник “Батьківщини”, “права рука” свалявського Олександра Кеменяша Антон Ліврінц.

Губаль обмовився, що його принцип – аби призначалися “не бідні люди”, начебто, саме такі не будуть “дерибанити” бюджет на свою користь.

1 comment

Пітьо says:

Ще куди не йшло про Володимира Чубірка, а про Ростислава Федіва-це цинізм! Що цей синок відомого татка зробив для області та громадян? Хіба, що допомагав “законно” розкрадати бюджетні кошти-цей молодик протеже Балоги В.І.,він так як і його відомий татусь Євген Федів завжди прислуга і лакей Балоги. Правда очі коле, але Ростислав Федів не має морального права обіймати керівні посади апріорі. так як він працював при минулій злочинній владі і підлягає ЛЮСТРАЦІЇ!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *