Іршавські пасажироперевізники покинули людей на призволяще

маршрут2Вже давно в Іршавському районі існує проблема із пасажироперевезенням. Ніхто із керівників не бажає вникнути у дану проблему.

Кожний вечір, майже у всіх державних службовців та працівників, які працюють до 18.00 години у м. Іршава і не мають власного транспорту очікує велика проблема добратись  із районного центру до свого села.

Працівники автостанції, перекладають проблему на  АТП, а ці на районне керівництво, а прості громадяни далі стоять  на зупинках.

Навіть, самі люди організовували собі транспорт, але тут з»являються вже проблеми у того водія, який вирішив допомогти людям. Його автобус починають переслідувати, всі можливі служби, так як  у нього не має всіх необхідних документів для перевезення. Після одного – двох таких рейсів водії покидають людей, а люди знову стоять на зупинках.

Один із водіїв розповів, що дана ліцензія йому просто не по кишені, а водії які отримали відповідні документи виконують тільки ті рейси, які їм вигідно. Тобто вранці – їду, на обід – поїду, а якщо буде багато пасажирів то піду і під вечір. А от уже у вечері їхати взагалі не хочуть, причиною якою є  кількість пасажирів. Водій, вже так битком, не може забити автобус пасажирами.

Відповідні органи, могли б зробити перевірку з даного приводу, хто саме повинен виконувати рейси у Іршавському районі після 18.00 години, автостанція пуста, на зупинках натовпи людей. Так де ж поділись ці перевізники??? Можливо хтось візьметься за проблеми іршавчан і допоможе людям.

Іван Повх

Іршавський район

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *