Categories Новини

Ужгород купили як шмат м’яса, – Сергій Ратушняк

Рата21Відомий ужгородський бізнесмен Сергій Ратушняк зробив основні висновки з виборів на посаду Ужгородського міського голови.

– Моя багаторічна праця по роз’ясненню антидержавної і кримінально-аморальної суті клану завидівського і самого ватажка, любідрузя і ригівця краю- Балоги – принесла успіх. Він став жупалом і опудалом. Лідером антирейтингу. Влада втрачена у всіх радах і вже НІКОЛИ його вчорашні цімбори, холуї і зрадники не повернуться в стійло СДПУ(о), “НУ”, “ЄЦ”, “ПР”, де Вітька був завжди щирий, відданий і послідовний. Сьогодні більшість з них випарилась, інші служать новим, останні – вже в своїх партійно-фінансових картелях: “Відродження”, “Патріот”, “Наш край”, “ОПОблок” і т.

В Ужгороді ПЕРЕМІГ ЯНУКОВИЧ. Ми – західний Харків і Луганськ. На глобус міста натягнули презерватив з написом : “Тітушка”. Влада нелегітимна. Так званий голова з тим же презервативом на черепі і з 31 із 36 депутатів обраних кримінальним шляхом через тотальний підкуп. У голови і депутатського корпусу НЕМАЄ ЕЛЕКТОРАТУ, тому конфліктність з свідомою частиною громадськості буде з перших днів і слід очікувати позачергових виборів через відкликання цих осіб.

Чи міг я перемогти в державі, що знаходиться в сіоніський окупації, де мене зашельмували як антисеміта? Де більшості депутатів, директорам шкіл, лікарів, попів… – не треба нічого змінювати. Де голові ОДА треба об’єднатися в Закарпатській облраді з братвою з “Відродження”, а їх вимога – перемога Андріїва в Ужгороді, де вся влада і пішла у другому турі додатися до 18000 продажного електорату… Питання риторичне. З цими істотами “а-ля 500 грн” як з мертвими. Мерця нема, він вже нічого не відчуває і не мучиться, а живим з цим жити.

Місто ображене і принижене. Його купили як шмат м’яса. Так звані переможці так і ставитимуться до мешканців: “Ми вас, бидло, купили! І допобачення”.

Напівдауну – голові, депутатам, що стали і їх партнерам, що не пройшли треба щонайменше вкрасти в казні і майні міста 5-6 млн доларів, щоб хоч якось вгамувати виборчу амортизацію. А це біля 150 млн дол. Ще сотні стоять в черзі, як ті що несли Леніну поліно чотирьох метрове. У людожера- Леніна їх “виявилося” 640.

Чи дивує обрання злодія і напівдауна? Ужгород і край вже породили таких гидот як Шуфрич, Балога, Медведчук. 20 років волаю про геноцид через олігархічний режим. Весь світ шельмував мене за попередження про сіоніський кримінал Яценюка і Ко і що це закінчиться горем. Мене не чують… Натовпу вдолблюють в мозок, що я – хам і – ЦЕ ОСНОВНЕ. А звідки взяти толерантність до ворогів держави, – не пояснюють.

Моя пропозиція після першого туру – знятися не була почута командою Качура, а самого Михайла Москаль охрестив “бараном за 400 тис. доларів” з легкої подачі Пацкана. Якщо їх поза чи пиха завадила прийти до мене – то тоді ви в політиці – те, що Генадій Генадійович і озвучив.

Сім’я і друзі задоволені, адже були категорично проти моєї участі у виборах. Кількість плювків в спину, яку лили на мене опоенти і мої вчорашні блюдолизи і лакеї – зайвий раз підкреслила, що я йду попереду. Я чесно і гідно пройшов цей шлях. А кількість гидоти на мою адресу – тільки підтвердження того, що я неординарна і яскрава людина. Іван Франко три рази балотувався до сейму. Його тричі продали рідні землячки. Зате скільки зараз пафосу і гротеску на його честь. Мої чотири перемоги на виборах мера Ужгорода так і залишаться в книзі Гінеса непереможними. Жодної ідеологічної партії, жодної національної ідеї. Злодій злодієм поганяє. Така сьогодні ознака доби нашої державності. На жаль – попахує кров’ю і розшматуванням. Але життя продовжується. Нема вчорашнього і завтрашнього. Є сьогодні. Обидління моєї Батьківщині і її рівень нижче африканського вже сприймаю як погоду, яка від мене не залежить.

Єдине, в чому я не щирий, коли на питання: “Як життя і справи?”,- відповідаю: “Добре!” Насправді,- мені набагато краще. Бо в мене є все і навіть більше ніж треба. Я щаслива людина. Вибачте. Чого і Вам, рідненькі, і 500-гривенній біомасі трішечки, – бажаю.

Слава злодіям і бидлу України! Мій уклін СВІТЛІЙ меншості!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *