Зять ужгородського нардепа погрожує Василю Ковачу

ковачЯк стало відомо, кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №68 (з центром в м.Ужгород), самовисуванця, директора приватного підприємства Василя Васильовича Ковача залякують і погрожують фізичною розправою.

Погрози на адресу Василя Васильовича Ковача надходять від Василя Козака, який приходиться зятем народному депутату від Партії регіонів, екс-очільнику ПАТ “Закарпаттяобленерго”, а нині кандидату в нардепи Василю Іллічу Ковачу.

У разі, якщо В.В.Ковач не зніме свою кандидатуру з виборчих перегонів, Василь Козак пригрозив йому фізичною розправою.

З метою недопущення тиску і нападів на Василя Васильовича Ковача звертаємося до МВС, Генеральної прокуратури, СБУ, Президента, ЦВК з вимогою захистити його від неправомірних дій.

Також закликаємо Центральну виборчу комісію втрутитись в ситуацію та скасувати реєстрацію Василя Ілліча Ковача, як особи, що порушує законодавство і погрожує іншим кандидатам у народні депутати.

Раніше Василь Козак рахувався в юридичному відділ “Закараттяобленерго”. А останнім місцем роботи зазначений начальником Державної інспекції сільського господарства області.

 

До слова, це вже не перший скандал у якому Василь Козак фігурує у ролі нападника. Так згадувана особа у 2013 році скоїла напад на журналістку Л.Романюк під час громадських слухань про спорудження міні-ГЕС у селі Чорноголова. Журналіст подала відповідну заяву в міліцію.

Сподіваємось, що після Революції гідності в правоохоронних органах відбулись зміни і справу про погрози зі сторони нардепа-регіонала Ковача не буде проігноровано.

clipnews.info

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *