Житель Ужгородщини попався на одинадцяти крадіжках

крадіжкаЗухвалий злочинець вчинив на території Ужгородського району 11 крадіжок і сподівався, що його кримінальний досвід допоможе йому уникнути відповідальності. Проте вже вкотре правоохоронці доводять, що винний завжди буде покараний.

Нещодавно працівники Ужгородського райвідділу міліції затримали раніше судимого мешканця міста Чоп, який протягом тижня встиг вчинити три крадіжки. Щодо даного громадянина була обрана міра запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, та навіть це не завадило зухвалому злочинцю продовжувати свою протиправну злочинну діяльність.

Так, даний підозрюваний, порушивши вимоги обраного до нього запобіжного заходу, не замислюючись про наслідки, вирішив відправитись в село Холмок, де мав намір звичним для себе шляхом здобути грошенят. Оскільки він розумів, що дорога досить далека, то вирішив скористатись транспортом – зайшов до гуртожитку, який знаходиться в місті Чоп, та викрав звідти велосипед, на якому і дістався до вказаного села де викрав з магазину грошові кошти в розмірі 3500 грн.

На щастя, оперативникам Ужгородського РВ вдалося затримати злодія, хоча він і намагався втекти. Та навіть його кримінальний досвід не допоміг йому протистояти досвідченим правоохоронцям і як виявилося пізніше, в ході проведення оперативних заходів, даний громадянин причетний до скоєння ще низки крадіжок в Ужгородському районі. Він крав все, що на його думку«не так лежало» – велосипеди, фотоапарат, мобільний телефон, годинник, грошові кошти та інші речі.

Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні ряду крадіжок та обрано міру запобіжного заходу посуворіше – тримання під вартою. Досудове розслідування триває і надалі.

Ганна ДАН,Ужгородський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *