Затримано при одержанні чергової частини хабара керівника Тячівського РЕМ (ФОТО)

Співробітниками  слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками управління захисту економіки в Закарпатській області затримано при одержанні другого траншу неправомірної вигоди начальника Солотвинської експлуатаційної дільниці Тячівського РЕМ ПАТ “Закарпаттяобленерго”.

У рамках кримінального провадження за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч.1 ст.14-ч.3 ст.368 ККУ), проведеним комплексом негласних слідчих дій задокументовано злочинну схему за  фактом систематичного вимагання та отримання начальником Солотвинської експлуатаційної дільниці Тячівського РЕМ ПАТ “Закарпаттяобленерго” неправомірних вигод від приватних підприємців району. Йдеться про вимагання грошових коштів за погодження на підключення до електроенергії комерційних та приватних об’єктів.

Зокрема, зафіксовано вимагання хабара у розмірі 7 тисяч гривень від одного з підприємців району за підключення до електроенергії в рекреаційній зоні “Солотвино”.

Керівника РЕМ затримано під час одержання другого траншу хабара сумою 2 тисячі гривень від приватного підприємця, від якого на передодні він вже отримав 1 тисячу гривень за підключення до електромережі торгівельного комерційного об’єкту, який розміщений на території рекреаційної зони відпочинку “Солені Озера” в с.Солотвино Тячівського району.

Тривають обшуки за місце роботи та проживання.

Вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст.208 КПК України.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *