Заступник Міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко відвідав Закарпаття (фото)

Керівництво Закарпатської облдержадміністрації провело робочу зустріч із заступником Міністра культури та інформаційної політики України Тарасом Шевченком.

В ході розмови за участі заступника очільника області Ігора Шинкарюка та начальника Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Романа Молдавчука були обговорені питання інформаційної діяльності ОДА, співпраця із засобами масової інформації та інші.

Заступник очільника області Ігор Шинкарюк та представник профільного міністерства також порушили питання участі Закарпатської області у національній ініціативі Президента України Володимира Зеленського «Велика реставрація».

Також Тарас Шевченко зустрівся з представниками закарпатських ЗМІ. Журналістів цікавило законодавче врегулювання діяльності медіа в Україні. Заступник міністра зазначив, що національна медіа-система має максимально наблизити українське законодавство до стандартів ЄС, але йдуть дискусії з яких країн Євросоюзу нам брати приклад.

Павло Федака задав питання щодо інформаційної безпеки України та протидії гібридній агресії РФ, торкнувся останнього звернення Президента Росії Володимира Путіна , в якому той озвучив територіальні претензії на українське Закарпаття. Тарас Шевченко зазначив, що Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики здійснює моніторинг та вживає заходи щодо протидії російській дезінформації та пропаганді в Україні.

Фото – Закарпатська ОДА та Павла Федаки.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *