Закарпатський олігарх домовляється з Шараничем (ДОКУМЕНТ)

барваРодинному бізнесу Віктора Балоги доведеться офіційно платити податки у державний бюджет. Таку відповідь, за інформацією наближеною до УМВС у Закарпатській області, на пропозицію Віктора Балоги «порішати питання» з мільйонними операціями із ввезення контрабанди підприємства «Барва» дав нинішній начальник міліції Закарпаття Сергій Шаранич.

 За інформацією джерела, мова йде про прибутки у приблизно 3 мільйони доларів у місяць від безакцизного ввезення і вивезення товарів з України на територію Євросоюзу. Зважаючи на те, що не так давно митники попередили контрабанду «Барви», родина несе значні збитки.

У відповідь, на цілком слушні попередження головного міліціонера Закарпатя,  народний депутат  Віктор Балога пригрозив Сергію Шараничу, що уже за кілька тижнів він сам проситиме у Міністра МВС Арсена Авакова звільнити його з нинішньої посади. Свої погрози Віктор Балога мотивує тим, що нині він є довіреною особою Президента Порошенка на Закарпатті, і, відповідно, всі законні і незаконні процеси у краї мають відбуватися  лише за його згоди…

барва

1 comment

сектор А says:

Балоги мають звикати до нових реалій…Правда, терпіти їм не довго, бо Порошенко все одно зіл’є всі очікувані зміни. Вони можливо і будуть, але лише ті, що продиктує Захід – у відповідному для Заходу обсязі. Бо конкурентна і життєспроможна Україна Заходу (та й нікому) не потрібна.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *