Закарпатський нардеп обіцяє “розібратися” з будівництвом Хустської ГЕС

5 серпня 2014 року народний депутат України, уповноважений парламентської фракції ВО “Свобода” в Закарпатській області Едуард Леонов, який перебуває в області з робочим візитом, провів особистий прийом громадян в місті Хуст і селі Драгове Хустського району. Парламентар розповів про складну політичну та економічну ситуацію в Україні в умовах перехідної влади. Громада порушила низку важливих тем щодо освіти та охорони здоров’я, комунальної царини. Також говорили про подолання корупції в місцевих органах влади.

леонов
Болючим питанням для мешканців Хуста є збереження історичної пішохідної зони міста, яка вже тривалий час фактично слугує майданчиком для паркування автомобілів. Хустська громадська організація “Патріоти Хустщини” порушили питання про будівництво мініГЕС в с. Нижній Бистрий.
Жителі м. Хуст на зустрічі поскаржилися на низький рівень медобслуговування і запропонували створити громадську організацію для контрою за рівнем медичного обслуговування працівників Хустської районної поліклініки.
Наболілим є питання корупції та бандитизму місцевої влади. Люди запитували, чому зрадники-депутати, які фінансують сепаратистів, до цього часу перебувають у Верховній Раді України і їх не покарано. “Питання притягнення до відповідальности – лише питання часу. Я розробив пропозиції змін до статей ККУ про державну зраду та посягання на незалежність та цілісність України, згідно з якими, крім тривалого ув’язнення, обов’язково потрібно конфісковувати майно цих злочинців”, – зазначив на зустрічі Едуард Леонов.
Депутат провів особистий прийом громадян в с. Драгове Хустського району. Громада села порушила питання зволікання зі здачею в експлуатацію сільської лікарні. За роки незалежності влада не звертала увагу на об’єкт, який конче потрібен тисячам людей Драгового та прилеглих сіл. Також потребує фінансового та матеріяльного забезпечення добровільний пожежний загін.
Директор місцевої школи Василь Бокоч порушив питання опалювального сезону, оскільки навчальний заклад не в спромозі забезпечити себе твердим паливом в такий складний для України період.
Едуард Леонов відвідає Мокрянське лісництво в Тячівському районі. Раніше він провів зустріч із громадянами в м. Чоп.
Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода»

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *