Закарпатський нардеп Балога хоче ввести подвійне громадянство (ВІДЕО)

балогаПісля того, як депутатська родина Віктора Балоги залишилася за бортом коаліції і не отримала жодних посад у виконавчій гілці влади, нардеп вдався до загравання з антидержавними силами. Виступаючи на телеканалі 112 Віктор Балога заявив, що в Україні необхідно на законодавчому рівні вводити подвійне громадянство.

Тепер слід чекати  шантажу київської  влади, масових заворушень на Закарпатті та  сепаратистського шабашу з  перекриттям доріг і пікетуванням воєнкоматів.

Великий відсоток нардепів і керівників на місцях в Україні мають подвійне або потрійне громадянство. Про це  на телеканалі “112 Україна” заявив екс-глава МНС і секретаріату президента, народний депутат України Віктор Балога. “Деякі губернатори мають три паспорти, півпарламенту, може, ні, але великий відсоток депутатів мають по два паспорти. Багато керівників на місцях, топ-менеджерів мають два паспорти, по три паспорти. Я знаю хото має, але не скажу”, – сказав Балога.

За словами нардепа, в Україні необхідно на законодавчому рівні вводити подвійне громадянство. “Сьогодні, швидше за все, нам потрібно приймати на законодавчому рівні питання подвійного громадянства, як це існує в цивілізованих країнах. А то той, хто може, він має подвійне громадянство, а той, хто не може, каже, що він сепаратист. Ми такі речі маємо в Закарпатті, ми такі речі маємо в Чернівцях, і у Львівській області, можливо, менший відсоток. і однозначно на сході і півдні України. Над цим необхідно працювати, в першу чергу – президенту “, – зазначив Балога.

http://

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *