Categories Новини

Закарпатський координаційний центр допомоги АТО продовжує свою діяльність, не дивлячись на перешкоди зі сторони влади (ФОТО)

Попри рішення балогівського ставленика “губернатора” Губаля розпустити Закарпатський координаційний центр допомоги АТО той успішно продовжує функціонувати. Активісти пішли з приміщення Закарпатської ОДА але не зупинилися на ниві допомоги українським збройним силам.

До речі це єдина волонтерська організація краю, яку прискіпливо перевіряє прокуратура Закарпатської області адже окремі журналісти-холуї мукачівського злочинного клану вирішили на догоду своїм господарям облити брудом волонтерів та звинуватити у розтраті коштів. Як виявилося, колишні військовослужбовці, які становлять кістяк організації чітко і точно документували всі надходження та витрати, так що мукачівська бригада спіймала облизня намагаючись їх очорнити.

волонтери

На минулому тижні кординаційний центр відправив нашим воїнам 100 комплектів зимової військової форми, а сьогодні разом з іншими волонтерами долучився до відправки нового грузу в зону АТО.

Волонтер Павло Павлов повідомив, що мешканці Великого Березного придбали 24 тони будівельних матеріалів, дерев’яних брусів для бліндажів, пунктів обігріву та букових дров для 128 бригади із Закарпаття.

Доставка грузу здійснюватиметься волонтерами Тетяною Дюрдь, Райхелом Олександром та Павлом Павловим. Додатково волонтери везуть для бійців Айдару, 128 та 24 бригад термобілизну, флісові светри, маскхалати, комплекти нової форми, зимове взуття, рукавиці,  коліматорні приціли, біноклі. Також для українських військових березнянами придбано автівку, яка з частиною вантажу поїде зону АТО.

Проблему доставки вантажу вирішив бізнесмен Сергій Ратушняк. Ось що з цього приводу пише активістка Тетяна Дюрдь: “Виникла проблема з оплатою фури. Сума велика. Так як, мені вже не зручно дьоргати постійних своіх помічників(трьох,більше й нема), я вирішила підключити когось нового. Мені похеру чи полетять зараз в мене тухлі помідори чи не, но коли сказала про проблему, почула:”чому ранше не обращалась?”.Я не працюю по-принципу брати лише в того, хто комусь там нравиться, або однопартійцям. Знаєте, свій ще скорше кине. Перевірила на свому досвіді, коли від однопартійця чула 6 обіцянок, і в результаті втратила постачальника і ніяких грошей не отримала. Так вот, для мене основне-це щоб людина допомогти хотіла без всяких там партій чи політичних поглядів. Тому, ми щиро дякуємо  Сергію Ратушняку за оплату фури. Насправді цей груз врятує чимало життів наших Героїв з 128-мої”.

На фото: зразок форми, яку волонтери відправляють в АТО.

волонтери2

2 comments

Адріан Опачко says:

Таня, в даному випадку в тебе не полетять тухлі помідори, бо Ратушняк реально допоміг! Але від мене в тебе можуть реально полетіти помідори, за твої дії, самі знаєш які, за те що я написав правду про ледиду, який насміхався із загиблих Героїв Небесної сотні, із ледве не загибшого голодуючого 10 днів, вимагаючого його (лгейдиди) відставки, із нас, що ми нібито ніколи його не скинемо (є більше 100 свідків), вийшовшого із ПР тоді, коли вже в Закарпатті ПР розформували, і так і не допомігшого нічим! Думай, у кого ти просиш допомогу, бо лгейдида і досі піарить шуфрича і медведчсука, і зливає медведчсуку всю інформацію про те, чого не вистачає нашим Бійцям!

Адріан Опачко says:

І взагалі, друзі і колеги, на превеликий жаль, Революція Гідності тільки посилилась, до неї додалася ще й війна за існування України, тому всі “туристи” і пройдисвіти з Майдану відсіюються, слава Богу, замість них приходять нові активісти, всі справжні активісти Майдану і зараз продовжують Революцію Гідності, і крім того або воюють за Україну, або волонтерять. Мені дуже приємно, що Ратушняк поступово стає активістом Майдану, і дуже прикро, що Балоги тільки ганьблять нас, чинячи те ж саме, що й ПР, і називаючи себе “активістами Майдану”.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *