Categories Новини

Закарпатські школярі зустрілися з прикордонниками (ФОТО)

Події, що на даний час відбуваються на сході України, стали поштовхом до посилення в Україні патріотичного виховання дітей і молоді, піднесення національного духу українського народу. У даному контексті в прикордонному селі Жорнава, що на Великоберезнянщині, відбулась зустріч місцевих школярів з охоронцями кордону, які повернулись із зони проведення АТО.

дітиСлід зазначити, що до візиту охоронців кордону діти готувались протягом двох тижнів. У виконанні школярів для бійців-прикордонників прозвучали пісні та вірші. Також вони продемонстрували відеоряд з кадрами звитяг наших воїнів та малюнки. Зворушливим став реквієм у пам’ять за всіма загиблими під час збройного конфлікту на сході та Героями України з «Небесної сотні».

В свою чергу прикордонники відділу «Стужиця» Василь Воротний та Віталій Корзун, які завітали на захід з юними патріотами, майже три місяці охороняли кордон та забезпечували правопорядок на Луганщині. Вони розповіли юним землякам та продемонстрували світлини того, як їм доводилось охороняти Батьківщину від наступу ворога, у яких важких умовах доводилось нести службу та організовувати побут, про міцну чоловічу дружбу та шалену допомогу волонтерів і всього українського народу. Хлопці подякували всім за моральну та матеріальну підтримку, яку вони відчували на передовій і за приємну увагу після повернення додому та пообіцяли зробити все від них залежне аби в Україні запанував мир і добробут.

Слава Україні!

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *