Закарпатські путани попали в тенета правоохоронців

повіяЗ настанням літнього сезону активізувалися закарпатські жриці “найдревнішої” професії. Цього тижня одразу кілька повідомлень від СЗГ УМВС України в Закарпатській області стосувалися викриття «будинків розпусти». Перший випадок стосувався 21-річного мешканця села Великі Лази,який замовив у адміністратора готелю до бані трьох повій.

Натомість замість повій до бані навідалися працівники міліції. Як з’ясувалося, в селі Холмок адміністратор готелю за грошову винагороду запросив «на відпочинок» трьох мешканок Ужгорода віком від 21 до 37 років, проте дістати задоволення клієнт не встиг. Фігуранти справи опитані та відпущені. А за звідництво адміністратора буде притягнуто до відповідальності.

Ще один випадок стався у Перечині, «на гарячому» застали 21-річну повію з23-річним клієнтом. Працівники відділу   боротьби з торгівлею людьми та«дільничні» завітали до 31-річної місцевої мешканки, яка неодноразово видавала приміщення для розпусних дій.

Під час огляду в будинку правоохоронці застали двох ужгородців: 23-річного «клієнта» та 21-річну дівчину, яка за плату надавала сексуальні послуги. Гроші, якими хлопець розраховувався за ліжко та повію, вилучено й долучено до матеріалів справи. За утримання місць розпусти домовласниці доведеться відповісти.

У коментарі «РІО» Юрій Бігара, в.о. начальника відділу Управління карного розшуку, котрий безпосередньо займається такими злочинами в міліції,зазначив: «Така активність наших співробітників пов’язана з тим, що в області проходить спецоперація «Нічне місто». Основний удар завдано по криміналітету, що жирує на ниві торгівлі людьми. Тільки за останній тиждень викрито два так звані притони, виявлено 15 фактів надання сексуальних послуг за гроші. Затримано на гарячому трьох «сутенерів» та трьох осіб за розповсюдження порнографії. Порушено вісім кримінальних проваджень. Все це злочини проти суспільної моралі, які є важливим напрямком нашої роботи. На жаль, уже в моїй практиці траплялися випадки, коли працівникам міліції Закарпаття спільно з Інтерполом доводилося визволяти наших жінок із борделів Європи та Азії. Це жахливі умови, які перетворюють молоду жінку в стару людину. Адже їх для «стимулювання до праці» щоденно колють сильнодіючою хімією та транквілізаторами. Розкривати такі злочини складно. Люди не бажають розголосу, а сутенери та власники притонів шукають нових жертв. Ми готові піти назустріч громадянам, у тому числі й щодо анонімності лікування та реабілітації. Я гарантую миттєву реакцію з боку правоохоронців у випадках порушень Закону. Повідомляйте нам телефоном 102 або мені особисто телефоном в Ужгороді 69-53-20».

Інтернет-видання «РІО»

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *