Закарпатські прикордонники знайшли у багажнику автівки гексакоптер, ймовірно причетний до контрабанди

Безпілотник у розібраному вигляді виявили учора по обіді прикордонники у пункті пропуску «Ужгород». Під час огляду легкового автомобіля «Мазда», який прибув на в’їзд в Україну, правоохоронці помітили у багажнику деталі гексакоптера. Річ сама по собі законна і не заборонена для переміщення через кордон, але певні ознаки свідчили про причетність літального апарату до протиправної діяльності у прикордонні.

Нагадаємо, що напередодні неподалік держрубежу військовослужбовці відділу прикордонної служби «Ужгород» затримали групу осіб, які мали намір перемістити через кордон тютюнові вироби за допомогою безпілотника. Тоді при них виявили пульт до малого літального апарату, запасні акумуляторні батареї та мішки з 3500 пачками цигарок.

Отож, про виявлену у автівці знахідку прикордонники повідомили представників Національної поліції, які у рамках кримінального провадження, вилучили легковий автомобіль «Мазда» та гексакоптер, що у ньому переміщувався.

Наразі, проводяться заходи щодо встановлення усіх обставин та причетних до виявленого правопорушення, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *