Закарпатські правоохоронці затримали порушника, що “заблукав” біля кордону

Під час патрулювання українсько-угорської ділянки кордону прикордонники відділення “Горонглаб” виявили пошкодження загороджувального паркану та сліди від шин транспортного засобу на контрольно-слідовій смузі.

Негайно було організовано пошукові заходи, до яких також залучено співробітників СБУ та Нацполіції. Крім того, про даний факт прикордонники одразу повідомили своїх угорських колег, які в свою чергу надали інформацію про те, що ними уночі було виявлено поблизу кордону автомобіль марки “Тойота Ленд Крузер”.

Водій автівки стверджував, що, користуючись GPS-навігатором заблукав.

Завдяки наданій угорськими правоохоронцями інформації, прикордонники встановили особу ймовірного правопорушника, а згодом і адресу його проживання. Ним виявився 35-річний громадянин України, житель міста Виноградів.

В даний час правопорушника затримано. На чоловіка складено протокол про адмінправопорушення, передбачене ч.1 ст.204 КУпАП, справу скеровано до суду. Також правоохоронці встановлюють місце знаходження транспортного засобу, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *