Закарпатські депутати ухиляються від мобілізації – нардеп Леонов

леонов15 серпня 2014 року народний депутат України свободівець Едуард Леонов скерував депутатське звернення голові Закарпатської облдержадміністрації та військовому комісару Закарпатського обласного військового комісаріяту з вимогою перевірки місцевих чиновників та переселенців на факт ухиляння від мобілізації.

“До мене звернулися мешканці Закарпаття з вимогою перевірити факт ухиляння чиновників, які працюють в адміністрації та депутатів обласної ради призивного віку, від проходження медичного огляду та мобілізації. Згідно з Законом України “Про військовий обов’язок і військову службу”, ухилення від призову карається позбавленням волі терміном від 2 до 5 років. Тому я вимагаю надати інформацію та поіменний список чоловіків, які працюють в обласній адміністрації та депутатів обласної ради щодо проходження у військкоматах медичного огляду з подальшою мобілізацією”, – прокоментував Едуард Леонов.

Також свободівець підкреслив, що закарпатці попросили його з’ясувати чи перебувають чоловіки-переселенці призивного віку на обліку в військовому комісаріяті. Адже після появи переселенців з Донецької та Луганської областей на території Закарпатської області значно збільшилась кількість правопорушень та злочинів, а чоловіки агресивно та зухвало себе поводять.

Інформує прес-служба Всеукраїнського об’єднання “Свобода”

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *