Закарпатські антимонопольники виявили зловживання Чопської мерії (ДОКУМЕНТ)

Встановлені Чопським міськвиконкомом у 2007 році тарифи на воду є незаконними. Про це інформує громадський активіст Лариса Ступак. 

Жителі Чопа ось вже 7 років платять комунальному підприємству “Тиса” зарплату для 5 -ти неіснуючих працівників, неіснуючої насосної станції. Колишній районний прокурор Іван Цар не помітив нічого незаконного в діях голови виконкому Галини Цар при розгляді скарги Наталевича В. , який вказував на кричущі факти беззаконня при прийнятті тарифів. А ось Антимонопольний комітет ці факти зауважив , оштрафував начальника комунгоспу і став вимагати привести в порядок тарифи на воду до 2 грудня 2013 . Але царі прокурори і царі мери плювати хотіли на закони України , Антимонопольний комітет , на прокураруту і на всіх нас заодно. Вони зайняті масштабною приватизацією та знахідкою під назвою “Чопський ринок ” .

6 січня Лариса Ступак  подала інформаційний запит Галині Цар , щоб їй видали копії всіх документів , які стали підставою для чергового підняття ціни за каналізацію. До сьогоднішнього дня відповіді від Цар вона, традиційно, не отримала. Тоді вона подала заяву в антимонопольний комітет. Там повідомили , що Чопські тарифи на каналізацію та вивезення сміття прийняті з порушенням законодавства. Хтось здивувався ? Все в порядку. Царям закон не писаний. Вони ж царі.

– ВСІ КОМУНАЛЬНІ ТАРИФИ У Чопі НЕЗАКОННІ . ВСІ! До єдиного. Всі прийняті з грубим порушенням  закону, під натиском і кураторством мера міста Цар Галини . Довести цей ганебний факт не складає ніяких труднощів. Порушення законодавства настільки брутальни , що вони просто лежать на поверхні і їх видно будь-якому школяреві , – підсумувала Лариса Ступак.

ступак

1 коментар

Бизиля написав:

У мене вже голова обертом від Чопського виконкому. Берегсаз спокійніше був. Галя трохи перегинає. Навіть мені вже працівники жаліються.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *