Закарпатська “Свобода” заявляє про перешкоджання їй у поїздці на “Вставай, Україно!”

свободаНа перевалах Закарпаття влада організовує цілеспрямовані заслони, щоби не допустити людей на акцію протесту, яка відбудеться в Києві 18 травня в рамках загальнодержавної кампанії “Вставай, Україно!”. Про це 15 травня 2013 року повідомив голова Закарпатської обласної організації ВО “Свобода” Олег Куцин.

Як розповів очільник закарпатських свободівців, із вечора 14 травня в Карпатах на кордонах гірських областей помітно побільшало стражів правопорядку і людей в цивільному. Працівники ДАІ в супроводі міліції зупиняють автотранспорт і розпитують маршрут перевезення пасажирів.

“Автоперевізники вже неодноразово нас повідомляли про те, що на перевалах між Закарпатською, Львівською й Івано-Франківською областями разом із працівниками ДАІ присутні посилені наряди міліції та невідомі люди в цивільному. Вони перевіряють всі автобуси та мікроавтобуси з вимогою дати пояснення щодо маршруту перевезення людей. Вочевидь, такі дії покликані перешкоджати людям потрапити в столицю на акцію протесту “Вставай, Україно!”, – наголосив націоналіст.

Свободівець також зазначив, що окремі автобуси простоюють на постах ДАІ по кілька годин.

“Такого не було навіть 2004 року, коли громадяни їхали на Майдан Незалежності з протестом проти фальсифікацій на виборах Президента України. Вкотре переконуємося, що влада реально перелякалася народного гніву, тому йде на будь-які кроки, щоби не допустити з областей обурених правлінням режиму Януковича українців. Та попри все – ніякі штучні перепони не зупинять людей. Всеукраїнський спротив у Києві відбудеться всупереч будь-яким залякуванням антиукраїнського режиму”, – заявив Олег Куцин. Повідомили у прес-службі Закарпатської обласної організації ВО “Свобода”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *