За добу на Закарпатті сталося кілька пожеж

пожежа-трава30 серпня о 10:27 – загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, провулок Університетський, б/н. Пожежею знищено сміття на площі 30 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються.

30 серпня о 12:25 – загорання сухої трави на відкритій території за адресою: м. Ужгород, мікрорайон «Горяни», б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 3 га. Пожежею прямих збитків не нанесено. Причина пожежі та збитки встановлюються.

30 серпня о 15:20 – загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: м. Мукачево, вул. І.Франка, б/н. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,2 га. Причина пожежі та збитки – встановлюються.

30 серпня о 15:57 – загорання сухої трави на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. Стефаника, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 0,5 га. Причина пожежі та збитки встановлюються.

30 серпня о 17:05 – загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Ужгородський район, с. Вовкове, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 4 га. Причина пожежі та збитки встановлюються.

31 серпня о 01:07 – загорання соломи в тюках за адресою: Мукачівський район, с. Ракошино, вул. Заводська. Пожежею знищено 1 т соломи. Причина пожежі та збитки встановлюються

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *