Як брешуть російські телеканали (ВІДЕО)

Російський “Перший канал” поширює недостовірну інформацію про Евромайдане і події, що відбулися в Києві напередодні.

Про це свідчить сюжет про ситуацію в Києві , який вийшов в ефір програми “Время”.

“Заворушення в центрі Києва. Бажаючі стати європейцями б’ють міліціонерів, захоплюють держустанови і оголошують загальну страйк. Єврокомісари з трибун Майдану закликають до непокори владі, що відмовилася підписати Угоду з Євросоюзом”, – зазначають тележурналісти каналу.

“Влада переконує присутніх поводитися в рамках закону, але бажаючі терміново стати європейцями почути ці заклики не готові, як і пояснення, чому Київ не підписав кабальний для України договір з Європою”, – йдеться в сюжеті.

” Подібне тут було і напередодні, коли в ніч на суботу у відповідь на прохання міліції розійтися у бійців спецпідрозділу полетіло каміння, пляшки і палаючі дровеняки. У відповідь на це бійці застосували силу. У результаті – кілька десятків постраждалих, а потім гучні заяви опозиції із закликами про дострокові вибори президента і парламенту”, – наголошується в сюжеті.

Крім того в сюжеті дано невтішну оцінку діям європейських чиновників, які підтримали мітингувальників, назвавши це “грубим втручанням у внутрішні справи сусідньої країни”.

1 comment

Олег says:

Брехливіших за російські ЗМІ, мало хто знає. Це всім відомо. І ще хтось із масквабаду блять розказує, що зомбують тут НАС! Їх там самих путін зомбує там так через перші канали і не лише, що спасу немає.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *