Влада Ужгорода, використовуючи для прикриття емідемію коронавірусу, нищить дерева та міняє “вічні” кам’яні бордюри (фото)

Використовуючи для прикриття емідемію коронавірусу, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв з поплічниками продовжують  нищити зелені насадження та міняти “вічні” кам’яні бордюри на хлипкі бетонні з однорічною гарантією. Проблему підняв у спільноті “Ужгород” Олександр Рабцун.

Андріївська банда знову покрала кам’яні бордюри. На Капушанській, від Білочки в сторону району. Виколупали і відвезли. На Слов’янській набережній ця ж банда порубала дерева на газоні і на всіх парах будує там парковку (біля готелю Ужгород). Оскільки важко повірити, що це робиться без дозволів міської влади, підпільно, невідомо ким.

Всім пофік. Ніхто навіть не помітив. Зате другий день верещать і б’ються в істериці від того, що їм введуть платну парковку. За дві години підписи в петиції назбирали.

Це місто приречене. З цими людьми, з цим населенням. Місто вмирає. Навіть не було бажання то фотографувати. Навіщо, для кого. Стадо, що населяє місто, то не хвилює. Їм аби було де свою гузицю припаркувати на халяву. Все, що знаходиться між хатою та роботою їх не хвилює. Вони того не бачать з вікна машини.

І якщо я не помиляюся, то міська влада цієї весни не посадила жодного молодого дерева. Не пам’ятаю повідомлень на їх сторінці. Якщо перший рік-два вони ще намагалися робити вигляд, що переживають за зелені насадження міста, то останній рік повністю забили. Дерева тільки рубаються під парковку чи просто так. Нових не саджають зовсім. Звідки така ненависть до дерев?

Підписуйтеся  на канал “Трибуни” в Telegram –  https://t.me/trybuna

Проблема заміни старих якісних бордюрів на неякісні бетонні існує через особистий інтерес братів Андріївих.

/

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *