Влада Мукачева “запресувала” директора школи через ролик “Зе Токар” (відео)

Стала відома причина тиску влади Мукачева на директора Мукачівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” №10 Наталію Жабко, якій було запропоновано звільнитися за власним бажанням. Детальніше : Колектив Мукачівського НВК №10 став на захист директора закладу Наталії Жабко, яку заставляють писати заяву “за власним бажанням” (документ).

Кандидат у нардепи по ВО69 Едгар Токар розповів про те, чому хочуть позбутися успішного педагога.

Вирішив розповісти вам не дуже приємну історію. Хотів лишити в минулому складнощі виборчої кампанії, але оскільки ситуація ускладнилася і може постраждати ні в чому невинна людина, не можу мовчати.

Певно багато хто бачив ролик про флешмоб, який ми зробили на стадіоні, де було багато гарних і усміхнених людей.

Підготовка була непростою, бо нам не вдавалося знайти стадіон – власники спочатку погоджувалися, а з часом відмовляли, посилаючись на заборону з ратуші. З енної спроби нам вдалося домовитись про футбольне поле поблизу НВК №10 міста Мукачево. Ми за дві години відзняли відео, прибрали за собою і покинули територію.

Все б нічого, але через те, що ми скористалися шкільним стадіоном, тепер представники Управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради тиснуть на директора НВК №10 Наталію Василівну Жабко та змушують піти з посади за власним бажанням.

Мені шкода, що Наталия Жабко безпідставно потерпає від тиску посадовців, які півтора роки тому підписали з нею, як керівником Навчально-виховного комплексу №10, контракт на 6 років, бо вона, як фахівець і педагог із званням «Відмінника народної освіти» їм підходила.

Тому я звертаюся до міського голови міста Мукачево Андрія Балоги (@ Андрій Балога) з проханням не використовувати службового становища та не тиснути на шанованого в місті педагога, яка багато років працює на благо дітей та виховала не одне покоління мукачівців.

Ніякі політичні баталії не повинні шкодити освітянам, вони – поза політикою, а на шкільному подвір’ї не заборонено перебувати мешканцям міста.

Я підтримую колектив НВК №10, який вже направив лист міському голові з проханням не змінювати керівника навчального закладу, бо вони не бачать жодних підстав для звільнення багаторічного директора навчального закладу та улюблениця дітей.

Сподіваюсь, посадовці врахують думку педагогічного колективу НВК №10 та залишать Наталію Василівну на посаді, бо звільнення «з політичним підтекстом», як мінімум – несправедливо і в традиціях минулого століття!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *