Військового прокурора Ужгородського гарнізону назвали пособником вбивці прикордонника Філоненка

Триває розслідування обставин загибелі прикордонника Артема Філоненка поблизу села Кам’яниця Ужгородського району.

Ознайомився із справою загиблого прикордонника Артема Філоненка

Військовий прокурор Ужгородського гарнізону Олег Ціцак разом із слідчими з самого початку фальшували справу і є пособниками вбивці.

Прошу вважати дану заяву офіційним повідомленням про злочин, – заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук адвокат родини потерпілого Олександр Пересоляк.

Раніше “Трибуна” повідомляла.

Військовослужбовець Чопського прикордонного загону Артем Філоненко, за версією військового прокурора Ужгородського гарнізону Ціцака Олега, покінчив життя самогубством під час несення служби 20.06.2017 року.

Прокурор стверджує, що Артем Філоненко вистрелив собі у підборіддя з автомата Калашникова просто під час несення служби. Після того, як вистрелив в себе залишив передсмертну записку під якимось каменем. Батькам військового телефоном повідомляли три різні версії загибелі їх сина.

Передсмертну записку військові привезли до Новоукраїнки разом із труною Загиблого і записка пішла гуляти по руках мешканців міста. Коли мати загиблого, серед останніх побачила записку, висловила сумнів, що це писав її син. Вчиняти самогубство у Артема не було жодних причин. Тому батьки поїхали до Закарпаття, де проходив службу їх син, щоб дізнатись правду про останні хвилини його життя.

У військовій прокуратурі їх почали допитувати у якості потерпілих, але військовий прокурор Ціцак Олег припинив допит і сказав, що батьки не є потерпілими по справі. Схоже, він збирається зробити підозрюваних саме з них. Адвокати почорнілих від горя батьків, подали до Олега Ціцака клопотання про визнання потерпілими батьків Артема , щоб батьки мали змогу ознайомитись зі справою. Натомість прокурори винесли постанову про відмову у задоволенні такого клопотання.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *