Військкомати Закарпаття готові до мобілізації

0_k__526433У багатьох областях України оголосили часткову мобілізацію і люди масово ринулись у військкомати, навіть без повісток, записуватись у добровольці. На Закарпатті мобілізацію не оголошено, але військкомати повинні бути напоготові.

Термін «мобілізація» означає ряд  заходів з  переведення установ та організацій в особливий режим, а також укомплектування частин регулярної армії придатними до служби чоловіками, так званим, «резервом». Незважаючи на те,  що на  Закарпатті мобілізацію не оголошено, є свідомі громадяни які самі приходять і записуються в добровольці.Хоча Закарпаття поки не мобілізується, Мукачівський військкомат активно готується, щоб у разі оголошення мобілізаційного збору бути на 100% готовими. В Україні ще всі сподіваються, що сусідня Росія виведе свої війська під тиском міжнародної спільноти.  Але військові зобов’язані жити за принципом: хочеш миру – готуйся до війни.

В разі оголошення мобілізаційного збору Мукачівський військкомат буде готовий оперативно прийняти та розподілити всіх мобілізованих, резервістів та добровольців.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *