Відділ освіти Хустської РДА цинічно проплачував обіди суддівської колегії (документ)

Правозахисник Роман Келемен опблікував платіжний документ відділу освіти Хустської РДА, згідно якого проплачується харчування головної суддівської колегії на суму 1500 гривень. Таких “безглуздих” платіжок, стверджує Роман Келемен, назбиралося на протязі року близько 500.

Про корупцію та розкрадання бюджетних коштів навколо відділу освіти Хустської РДА вже можна було цілі кримінальні романи написати . Багато галасу було зроблено, навколо невиплати зарплати техпрацівникам відділу освіти . Ці невиплати стали приводом для зміни керівництва Хустської районної ради . А зараз вони пішли ще глибше в своєму «дуремарстві», а саме, з бюджету сільських рад почали знімати кошти , які призначені для оплати заробітної плати працівників дитячих садочків , і направляють їх на оплату зарплату технічних працівників відділу освіти Хустської РДА. Техпрацівники відділу освіти Хустської РДА вже 2-3 місяці без заробітної плати . Але вершина корупції та безвідповідального розбазарювання бюджетних коштів відділом освіти Хустської РДА досягло свого апогею !!!!!
Ось Вам платіжне доручення відділу освіти Хустської РДА . Воно надіюсь переконає всіх люблячих та співчуваючих відділу освіти Хустської РДА та особисто його керівнику Русину П.П., та змусить замислитися про його можливу неадекватність, чи може систематичну безнаказанність , або покровительство хворих на голову державних службовців . А таких безглуздих платіжок на витрачання бюджетних коштів відділу освіти Хустської РДА більше 500 тільки за цей рік .
Ось вона вершина корупції та підкупу колегії суддів за рахунок неособистих коштів, а БЮДЖЕТНИХ коштів з ВІДДІЛУ ОСВІТИ Хустської РДА . Цікаво , а що на це скажуть самі судді з колегії суду ???
Що на це скажуть в Хустській РДА та Закарпатській ОДА і які будуть дії правоохоронних органів , які борються з корупцією в Закарпатті ?, – запитує Роман Келемен.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *