Відбулись переговори між Національним інститутом стратегічних досліджень та Інститутом закордонних справ і торгівлі (Будапешт)

29 липня 2020 року у форматі ZOOM-конференції відбулись переговори між директором НІСД Олександром Литвиненком та директором Інституту закордонних справ і торгівлі (IFAT, Будапешт, Угорщина) Мартоном Угрошді (Márton Ugrósdy).

Угорський інститут на переговорах представляли також заступник директора із стратегічних питань д-р Барані Тамаш (Dr. Baranyi Tamás), дослідник Ільяш Дьордь (Ilyash György) та зовнішній експерт д-р Шеремет Шандор (Dr. Seremet Sándor).

Від НІСД у переговорах взяли участь радниця  при дирекції Світлана Мітряєва, заступник керівника центру зовнішньополітичних досліджень Максим Паламарчук, заступниця завідувачки відділу забезпечення роботи дирекції Тетяна Заяць.

Під час перемовин були обговорені актуальні політичні і економічні питання, що стосуються Європейського регіону загалом та України і Угорщини зокрема. Більш конкретну увагу було приділено визначенню напрямів співробітництва між НІСД та IFAT.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *