В Закарпатській УВП №9 відбулося… вінчання

вінчання-УВП2В Закарпатській УВП (№9) відбулась довгоочікувана подія для двох закоханих сердець з відстрочкою у 38 років.

Адже в шлюбі Олександр та Людмила народили троє дітей та мають п`ятеро онуків…

Дана подія відбулася по добрій волі згаданого подружжя, за сприянням адміністрації установи та за участю протоієрея Володимира.

вінчання-УВП

Чин вінчання проводився в церкві святої Анастасії Узорішительниці, як каже пан Олександр: «Перебування в місцях позбавлення волі, безсумнівно, змінює людину. Так чи інакше доводиться замислитися над життям, світоглядом, ставленням до оточуючих, особливо близьких тобі людей. Тому ми з дружиною вирішили прийняти таке важливе рішення…»

За словами протоієрея Володимира, який здійснював обряд вінчання: «Хвилюванню молодят не було меж, адже це один із найважливіших кроків в їхньому житті. Однак це вже третє вінчання, яке проводилось в установі».

Олександр та Людмила закріпили свої відносини церковним шлюбом, будучи вже у зрілому віці, прийняли рішення зважено та розуміючи, що вінчання стане свого роду зміцненням їх почуттів, підтвердженням того, що вони не помилилися одне в одному і збираються прожити разом до кінця свого життя. Адже, на нині засудженого Олександра, з нетерпінням чекають вдома діти, онуки та дружина Людмила, яка трепетно зберігає вогонь їхнього сімейного багаття.

В свою чергу, адміністрація установи сподівається, що це буде сприяти подальшій ресоціалізації та поверненню Олександра до загальноприйнятого суспільного життя, – пише прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *