В Ужгороді знайшли водія, що возив сміття через пішохідний міст

авто2Ужгородські«даішники» притягнули до адміністративної відповідальності знахабнілого водія автомобіля «Fiat», який проїхав через пішохідний міст на плеатральну в Ужгороді, аби покласти під новорічну ялинку три великі кульки зісміттям...

 Вчора на деяких Інтернет-сайтах з’явилася інформація«Знахабнілий “олень” відзначився в центрі Ужгорода на пл. Театральній», яку автор просиврозцінити як  офіційне звернення до працівників Ужгородської міліції.

 В даній публікації йшлосяпро те, що водій автомобіля марки «Fiat» з державним номерним знаком АО 5998 АТ, порушуючи всі можливі правила дорожнього руху, рухаючись з площі Ш.Петефі, проїхав пішохідний міст і зупинився під новорічною ялинкою на площі Театральній. А далі вийшовіз машини, витягнув з багажника три великі кулька зі сміттям і поклав їх під ялинкуПісля чого, сівши за кермо, знову ж через пішохідний міст поїхав у бік площі Петефі.

 Повідомляємо, що відносно водія зазначеного автомобіля працівники ВДАІ Ужгородського міськвідділу міліції склали два адміністративні протоколи: за ч.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог дорожніх знаків), санкція якої передбачає накладення штрафу у сумі від 255 до 340 гривень. Правопорушнику винесено постанову про притягнення його до адміністративної відповідальності.

 Другий протокол складено за ч.4 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (створення аварійної обстановки), якою передбачено накладення штрафу в розмірі від 680 до 850 гривень, або позбавлення права керування ТЗ на строк до одного року.

 Протокол відносно водія-порушниканаправлено до суду для вирішення питання про притягнення його до відповідальності в порядку чинного законодавства.

 

 

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

версія для друку

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *