В Ужгороді відзначили воїнів 15-го батальйону (ФОТО)

Сьогодні, 9 жовтня, в приміщені Ужгородського міського об’єднаного військового комісаріату відбулося вшанування вонів  15-го гірсько-піхотного батальйону, які отримали нагороди від громадської організації “Відродження України Закарпаття” (голова Власта Негря).  У заході також взяли участь військовослужбовці Нацгвардії, патрульні поліцейські та волонтери.

Нагороди були освячені отцем Сергієм (УАПЦ), який  подякував всім воїнам України та побажав їм здоров’я, щастя та Божої благодаті.

Медалі «За вірність народу» (І та ІІ ступенів) та «Захиснику вітчизни» були передані для вручення  комбату Олександру Паламарчуку, який зараз знаходиться у відпустці. Військовий комісар ужгородського ОМВК, підполковник Микола Журавльов подякував волонтеру Власті Негрі за ініціативу нагородити закарпатських бійців з передової: “Ми сьогодні змогли заохотити тих людей, які виконуючи свій конституційний обов’язок, захищають Україну у зоні АТО» – відзначив Микола Журавльов. Всього нагороджено більше 40 військовослужбовців.

Після виконання гімну України присутні на заході вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблого бійця з Ужгорода Давида Гамсахурдії, який помер вчора після отриманих поранень у лікарні Дніпра.

Не були забуті і військові медики, яким вручили медалі «За порятунок життя», їх отримали Народний Герой України Олександр Данилюк, Дмитро Перегняк, Михайло Сіка, Юрій Правдюк.

Окремо підполковник Микола Журавльов згадав захисника шахти Бутовка Вячеслава Харченка, який отримав відзнаку від військкома.

nahorod nahorod2 nahorod3 nahorod4 nahorod5 nahorod6 nahorod7 nahorod8 nahorod9 nahorod10

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *