В Ужгороді учням 5-11 класів продовжили дистанційне навчання ще на один тиждень

Таке рішення підтримали сьогодні на засіданні протиепідемічної комісії в Ужгородській міській раді, узявши до увагу інформацію про стан епідемічної ситуації у місті.

Підтримали також, щоб дозволити із понеділка, 21 лютого, індивідуальні заняття у мистецьких школах міста та тренування на відкритому повітрі вихованців ДЮСШ №1.

Як зазначалося, хоча захворюваність на грип, ГРВІ та COVID-19 в Ужгороді знизилася, епідемічний поріг усе ще перевищений більш ніж удвічі. Також вчора та сьогодні управління освіти міськради зафіксувало збільшення, порівняно із початком тижня, кількості хворих дітей у 1-4 класах та у дитсадках.

Високими залишаються показники захворюваності на коронавірус – за останні 2 тижні захворіли 2150 ужгородців. Разом із тим кількість госпіталізованих на стаціонарне лікування зменшилася у 1,5 рази.

У місті продовжать щоденний моніторинг захворюваності на ГРВІ, грип та COVID-19, відвідування дітьми дитячих садків та навчальних закладів школярами-початківцями. Керівникам закладів учергове наголосять, щоб не допускали у колективи хворих або із підозрою на ГРВІ, грип та COVID-19 дітей та працівників.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *