В Ужгороді спостерігачі виявили дівчину, яка фотографувала бюлетень з “галочкою” за Чубірка

чубірко5На дільниці, яка знаходиться в гуртожитку №4, спостерігачі зафіксували дівчину, яка фотографувала бюлетень з поставленою галочкою за кандидата у міські голови Ужгорода, самовисуванця Володимира Чубірка.

Про це повідомив кандидат у міські депутати Юрій Світлик.

На даний момент на місце ймовірного правопорушення прибула міліція. Проводяться слідчі дії.

Про Захід

Дівчина, яка проголосувала за Чубірка і сфотографувала бюлетень в кабінці, дає покази правоохоронцям

Під студентським гуртожитком на БАМі – дві міліцейські машини, а в приміщенні – більше десятка правоохоронців. Таку картину кореспондент «Часу Закарпаття» застав на момент приїзду на дільницю, отримавши повідомлення про порушення виборчого законодавства.

Як ми вже повідомляли, сьогодні на студентській виборчій дільниці, що розташована в четвертому гуртожитку, спостерігачі «засікли» дівчину, яка проголосувала за кандидата в мери Володимира Чубірка і сфотографувала бюлетень на мобільний телефон.

Голова ДВК оперативно повідомила правоохоронців і на місце швидко приїхала група міліціонерів на чолі з начальником Ужгородського міськвідділу Романом Стефанишином.

Як ми з’ясували, спостерігачі й голова ДВК зауважили спалах фотокамери у кабінці для голосування, коли там перебувала одна зі студенток. За нашими даними, фото бюлетеню з галочкою навпроти прізвища голови обласної ради, кандидата в мери Володимира Чубірка правоохоронці в телефоні дівчини знайшли. А от чи встигла вона відправити mms – міліція має з’ясувати і повідомити.

Час Закарпаття

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *