В Ужгороді спіймали крадіїв кабелю

В обласному центрі Закарпаття поліцейські оперативно затримали зловмисників, які причетні до крадіжки кабелю. Підозрюваних помістили в ізолятор тимчасового тримання та відкрили кримінальне провадження

Про це інформують у відділі комунікації поліції в Закарпатті.

Вчора, 24 січня, поліцейські Ужгорода отримали інформацію про те, що на вулиці Цегольнянській в Ужгороді хтось намагається викрасти телекомунікаційний кабель.

За вказаною адресою виїхали працівники Управління поліції охорони. Поліцейські застали зловмисників саме під час скоєння ними злочину. Перебуваючи в каналізаційній шахті та оснащені кусачками, викрутками та іншими інструментами, чоловіки встигли відрізати три кабелі довжиною приблизно 70 метрів.

35-річного ужгородця та його 17-річного раніше судимого спільника співробітники Ужгородського районного управління поліції затримали в порядку статті 208 КПК України. Речові докази вилучено.

За фактом злочину слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Замах на вчинення крадіжки з проникненням).

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *