Уже традиційний «Медовуха Фест» стартував в обласному центрі. Жителі та гості міста протягом декількох днів можуть скуштувати різноманітні смаколики закарпатського виробництва. Про це повідомляє Ужгородська міська рада.
Свято медового напою, як і щорічно, організовує Асоціація пасічників Закарпаття.
Понад три десятки виробників представили тут свою продукцію. Приїхали на фестивалю до Ужгорода і кращі бджолярі краю, які привезли мед, пилок, прополіс, солодощі та навіть косметику на основі меду тощо.
Чимало представлено тут і виноробів, однак головним напоєм на святі вважають медовуху. Учасники фестивалю готові розповісти всім охочим секрети її виготовлення та навіть провести майстер-клас.
Тут також можна придбати домашні сири, ковбаси, сувеніри ручної роботи, та інше. Організатори обіціють і цікаву концертну програму.
Офіційне відкриття фестивалю відбудеться у суботу, 16 лютого, о 13.00. Триватиме «Медовуха Фест» до неділі, 17 лютого, включно.
Comments: