В Ужгороді поліція затримала вбивцю, який зарізав чоловіка (фото)

В Ужгороді на одному з ринків під час побутового конфлікту один безпритульний зарізав іншого. Убивця свого часу відбував покарання за аналогічний злочин. Його затримала поліція. За даним фактом розпочато досудове розслідування.

Учора, 5 січня, ввечері на одному з ринків Ужгорода сталося навмисне вбивство. Між двома  місцевими безпритульними, які жили на базарі, виник конфлікт щодо місця для ночівлі. Під час сварки молодший, 32-річний, схопив ніж і завдав ним два удари в шию своєму 72-річному опоненту. Потерпілий загинув, а вбивця сам повідомив про те, що сталося, в поліцію.

Як з’ясували правоохоронці, цей чоловік у 2010 році уже скоював аналогічний злочин – зарізав свою співмешканку, відсидів у тюрмі, а в 2016-му вийшов на волю. Постійного місця проживання не мав, тинявся ринком.

Потерпілий –  72-річний житель Ужгородського району, теж проживав на даному ринку.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Вбивці загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення. Наразі ж його затримано в порядку ст.208 КПК і поміщено в ізолятор тимчасового тримання обласної поліції. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *