В Тячеві нагородами відзначили медичних працівників з нагоди Дня міста (фото)

Цьогорічний день народження Тячева, якому виповнилося 692 роки був надзвичайним і супроводжувався приємними несподіванками та сюрпризами, відкритий для всіх гостей, в т.ч. для іноземних:  представників Румунії, Угорщини, міст-побратимів зі всіх куточків України. Приїхав вшанувати тячівців і великий друг України, Закарпаття, Тячева, гість з Грузії – Вахтанг Кікабідзе!

Надзвичайно красивим був парад вишиванок! Приємно було бачити на ньому медиків не тільки в білих халатах, а й у вишиванках, колоритнихта  стильних – вони разюче змінили медпрацівників,  робота котрих надзвичайно відповідальна, створили геніальний візерунок єдності та любові,  розкрившись внутрішньо так несподівано і зворушливо… Було важко сказати чому, можливо затяжний період боротьби з коронавірусною інфекцією,  на очах у багатьох сьогодні з’явилися під час урочистостей та вручення нагород сльози.
Дуже важливо, що вручення почесних грамот та відзнак медпрацівникам відбувається не тільки на День Медика, але і на День Народження Міста.
Особливо хочеться відзначити представників Тячівської районної лікарні, які сьогодні отримали почесні грамоти та почесні відзнаки від Тячівської районної державноїадміністрації та Тячівської громади –
Попович Віктора Петровича, заступника головного лікаря Тячівської районної лікарні
та Сидоряк Івана Георгійовича, завідувача відділення анестезіології та реанімації.
Голова Тячівської районної адміністрації Тімур Аверін та голова Тячівської територіальної громади Ковач І.І. особисто  вручали почесні нагороди, висловлювали вдячність лікарям та іншим заслуженим працівникам. Бо кожен медик вносить і залишає свій досвід і дуже важливо, щоб незважаючи на всі труднощі,  біль втрат та боротьби, вони продовжували працювати та перемагати. Саме ці якості – мужність, терпіння та доброта, які втілюють у повсякдення медпрацівники, сьогодні дуже потрібні людям.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *