В Мукачівському суді оселились “демони”

куропятникПро це в мережі Фейсбук повідомляє громадський активіст Лариса Ступак.

Такого ви ще не бачили!
Суддя Мукачівського міськрайонного суду Куропятник О.М. виявила бажання поспілкуватися із активістами, які прийшли до суду з метою перевірки дотримання основних прав громадян під час організації судових процесів та з метою відвідати судові засідання. Досвідчена пані суддя несподіванно почала говорити неправду, коли мова зайшла про час засідань, які мали відбутися у той день у неї. Ми так і не змогли встановити чим саме у той день займалась суддя Куропятник О.М. за яку саме роботу платники податків заплатять їй бюджетними грошима.
Не пошкордуйте 5 хвилин часу, прослухайте уважно, що говорить ця блага жіночка, яка ім”ям України, десятки років поспіль, виносить вироки та вирішує долі людей. Кожне її слово під великим, ДУЖЕ ВЕЛИКИМ, сумнівом. Виходить, їй надано право брехати від імені України пожжитєво?

6 comments

постраждалий says:

Це жінка, демон! Такі в суді не мають морального права далі працювати. У неї кабінет обвішаний весь образами та різними релагійними атрибутами. Але це все фальш та фарисейство. Ця суддя, язик не повертається називати її суддею, тим більше під час процесу звертатися ваша честь.Дяволам честі не віддають. Людина яка під видом “божого благословіння, робіть свої чорні чи якісь ритуальні справи.
Постає питання, можливо ця громадянка Куропятник потребує незалежної психіатричної експертизи на кшталт адекватності та прпава займатися провадити судові процеси іменем України! Вона використовує свої сектантські ритуали задля психологічного впливу на учасників процесу, мало того впливає на такому рівні, як гіпноз, чаклунство. Про ці “надприродні дари” судді Куропятник у мукачівському суді знають роками і всі замовчують. Мало того там і голова суду Щербан, обраний втретє чи вчетверте “чесно і прозоро” цсіь колективом.Це говорить про зубожіння усього судового корпусу, які покривають головного перевертня голови суду, який роками є кишеньковим головою у клані Балог. Далі думаю коментувати не має змісту. Страшно, в якому правовому суспільстві буде жити чи існувати наше майбутнє.

закарпатці says:

Цю благу жіночку треба було витурити з суду ще дванадцять років тому. Скільки ця блага жіночка забрала здоров”я у людей, які думали, що у цьому суді існує правосуддя. Але, вона ше й дуже спритна, бо зуміла прилаштувати на роботу в цьому ж таки суді, свою доньку Юлю. А як треба працювати, то блага жіночка навчить свою доньку. Блага жіночка в очі людям говорить не давати гроші адвокатам, а дати їй, особисто.Словом, торгівля правосуддям поставлена на широкий потік! А ще ця блага жіночка довгий час була великою подружкою аферистки Балаж з Мукачівського аграрного коледжу. От якби підняти з архіву судові справи по Балаж( а судилася Балаж з половиною жителів міста) то, до 2007 року майже всі судові справи, що стосувалися Балаж потрапляли до судді Куроп”ятник.Чому до 2007 року? Та тому, що в 2007 році суддя Куроп”ятник одну судову справу вирішила не на користь Балаж і двоє дітей судді Куроп”ятник, що навчалися у маминої “подружки” в мукачівському аграрному коледжі , три роки поспіль не могли отримати дипломи, бо за особистою вказівкою Балаж викладачі провалювали обох дітей судді Куроп”ятник на державних іспитах. Так “віддячилася” аферистка судді Куроп”ятник за вірну службу. Правда, язик не повертається, назвати цю особу суддею, бо як суддя може приятелювати з аферисткою? Коли люди почали обурюватися, чому справи Балаж розглядає тільки суддя Куроп”ятник, то при розгляді справ іншими суддями, Куроп”ятник виступала в ролі посередника між суддею і Балаж, звичайно, не за гарні очі. Так суддя Мукачівського суду Феєр любив за гроші вирішувати справи, що стосувалися Балаж Надії. Зараз Феєр працює в апеляційному суді Закарпатської області і апеляційна справа ,яку подала Балаж по кримінальній справі щодо свого фальшивого диплома, потрапила до судді Феєр, якому Балаж в Мукачівському суді неодноразово ” золотила ручку”! Невже дивний збіг? Не важко здогадатися, яке рішення прийме суддя Феєр, бо через неявку почергово на свою апеляцію то Балаж , то її адвоката, апеляцій ний розгляд цієї кримінальної справи суддя Феєр переносив уже тричі. Але якщо суддя Феєр буде і надалі виносити рішення для Балаж так як в Мукачівському суді, то суддею йому недовго бути.

ремарка says:

До уваги зацікавлених- 17 червня 2015 р.вчергове призначена справа про фальшивий диплом шахрайки Балаж Н.Й., директора Мукачівського аграрного коледжу, яка вкотре грає в пасьянс в апеляційному суді Закарпатської області, апеляційну скаргу подано саме Балаж Н.Й. Можливо суддя Феєр візьме відвод, так як справа набула розголосу і неабиякого резонансу, хто зна? Але і 17 травня сценарій буде розіграно, як і в усі попередні десять років,ця шахрайка з суддями верховодить як циган сонцьом, що говорить що ця жінка має циганську натуру злодійки і аферистки високого польоту. Що цікаво впродовж багатьох років у мукачівському суді компютер розприділяв справи на розгляд тим суддям, які обирала шахрайка Балаж. Совпадєніє? Не думаву! Тому не дарма і обрали головою суду у Мукачеві “найнайчеснєйшого” сексапільного Щербана Павла, родича теж нечистоплотноі ректорки мукчівського університету Щербан Тетяни, яка за рік керування державним вузом узурпувала владу, перетворила на приватну власність чи автономію, згідно ЗК “Про вищу освіту” навчальний заклад, працівників зплякує скороченням і заільненням, відмиває бюджетні гроші на свій жінський розум, короче дали застарівшій дамі погратися в ректора… Побачимо які зміни чекає Мукачево із такими державними установами, які ми шановні громадяни і утримуємо за наші податки таких паскуд, яких гнати треба світ по за очі з вилами в руках і смітниками фірми АВЕ, співзасновником якої є мер міста Лендєл Золтан, шабаш!

спасибі Ларисі Ступак says:

Велике спасибі Ларисі Ступак за викривальне відео про цю фальшиву суддю. Накінець то, Ви поставили на місце цю фарисейку в мантії. До речі, всім відомо, що суддя Куроп”ятник один день набожно молиться в храмах, а на слідуючий ходить по гадалкам. І ця особа вирішує людські долі! Дивіться, в що перетворено Мукачівський суд! Як відразу забігали помічники і розпорядник, до речі цей молодий мордастий розпорядник має звичку під стінами суда, вирішувати різні дріб”язкові моменти судових розглядів, людям , які звенулися в суд . Але один цікавий момент: все це він вирішує за гроші, отримані від цих людей, під стінами будівлі суду. Державну інституцію перетворено на якийсь балаган, в якій орудує шайка гендлярів!Після цього викривального відео, Куроп”ятник повинна бути негайно звільнена з роботи разом зі своєю донькою – започаткували в Мукачівському суді династію ! !!!!!!!Тепер очікуємо якою буде реакція голови Мукачівського суду Щербана Павла Павловича!

мукачівець says:

Цю свору на чолі із головою Щербаном П.П. давно треба не розганяти і звільняти, а під трибунал! На пальцях руки якщо і є можна порахувати порядних суддів, не зіпсованих гнилою системою. А все решта дискредитували і дискредитують честь судді, які давали присягу. А тепер іменем України творять беспредєл!
Тому нема чого жаліти тих, які терплять наругу над собою, приниження своєї гідності, мовчать, змирилися із беправям, так тим і треба. За вас, тих хто вичікує, що хтось за них наведе порядок, ніхто нічого робити не буде, до тих пір будете жити в совку і так вам і треба.
Шодо цих “корифеїв” у манітіях має відбутися не лише люстрація із конфіскацією а і чистилище!

Тетяна says:

Перш за все хочеться скзати наступне про шановну пані Ларису: Яка так любязно видаляє коментарі НАС ПРОСТОГО НАРОДУ від якого вона виступає. Що це за журналіст який боїться критики до своєї професійності? Чому вона боїться відповідати на запитання,які ми їй ставимо? Ви народний активіст? Складається враження,що ця мадам “журналістка” має якийсь фінансово-шкурний інтерес (папа хоче всюди своїх робертів?)ось і відпрацьовує замовлення як вміє… правда топорно. Відео монтаж колхозний,вирізано дуже багато,це напевно від жадності :). Лариса думає,що знайшла жертву? (питання – а чи знайшла?) на відео видно,що Ви давите,маніпулюєте,не вислухавши перебиваєте – диктуєте свою думку ( а чи свою?). І останє шановна Лариса,навчіться рахуватись з думкою народу, а не видаляти її кнопочкою мишки (чи в цьому проявляється ВАША “чесність” за яку Ви так боретесь? ).

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *